LAPSUS PORTUGALCA

Video obilazi svijet: Ronaldo napravio veliki gaf prilikom predstavljanja

Potpisao je ugovor vrijedan 200 miliona eura godišnje, Saudijci su ga doveli znajući da je to sjajna promocija za njihovu zemlju, ali je Portugalac tokom obraćanja medijima rekao da je došao u Južnu Afriku

Ronaldo: Zvanično predstavljen u Al Nasru. Twitter

E. Ć.

3.1.2023

Kristijano Ronaldo (Cristiano) je danas i zvanično predstavljen kao novi fudbaler saudijskog Al Nasra. Ronaldo je na press konferenciji rekao kako je sretan što je tu, da je završio posao u Evropi, ali je napravio i jedan gaf.

Potpisao je ugovor vrijedan 200 miliona eura godišnje, Saudijci su ga doveli znajući da je to sjajna promocija za njihovu zemlju, ali je Portugalac tokom obraćanja medijima rekao da je došao u Južnu Afriku. 

Gaf ili neznanje Ronalda je snimljeno i video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.


- Ne mislim da je dolazak u Južnu Afriku kraj karijere za mene, želio sam promjenu. Da budem iskren, ne brinem o tome što ljudi govore - rekao je Ronaldo.

- Igrao sam za najvažnije klubove u Evropi. Imao sam mnogo prilika u Evropi, mnogi klubovi iz Brazila, Australije, Sjedinjenih Američkih Država i čak Portugala, ali sam dao svoju riječ Al Nasru - poručio je Ronaldo i dodao:

- Ovo je novi izazov za mene i ponosan sam što mi je Al Nasr dao ovakvu priliku. Jučerašnji doček je bio nevjerovatan za mene i moju porodicu i ponosan sam.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.