OBARA REKORD

Tvrde Španci: Dušan Vlahović na korak od prelaska u Real Madrid

Španski mediji ističu da rukovodstvo Madriđana prati situaciju sa srbijanskim napadačem

Vlahović: Ove sezone je postigao deset golova za Juventus. Twitter

N. R.

20.2.2023

Real Madrid se nalazi na korak od potpisivanja ugovora sa napadačem Juventusa i srbijanske reprezentacije Dušanom Vlahovićem, prenosi španski "As".

Španski mediji podsećaju da se Juventus našao u velikim finansijskim problemima pošto mu je oduzeto 15 bodova u Seriji A zbog čega naredne sezone vjerovatno neće igrati u Ligi prvaka.

"As“ navodi da je dobio pouzdanu informaciju da je Juventus u zimskom prelaznom roku pregovarao sa jednim klubom iz Premijer lige o prodaji Vlahovića.

- Cilj je bio prodaja jednog od najskupljih fudbalera u historiji Juventusa, koji je trebalo da bude nosilac igre do 2030. godine. On je sada postao teret i Juventus mora pod hitno da se riješi srpskog fudbalera.

Juventus je u zimskom prelaznom roku dogovorio transfer sa Mančester junajtedom. Obeštećenje je trebalo da iznosi 100 miliona eura, a sa bonusima bi išlo do 120 miliona.

Međutim, posao je u posljednjem trenutku upropastio menadžer srbijanskog napadača - piše "As“.

Španski mediji ističu da rukovodstvo Reala prati situaciju sa Vlahovićem, pošto je madridski klub u prijateljskim odnosima sa Juventusom zbog čega bi transfer trebalo da bude ozvaničen najkasnije do kraja sezone koji bi mogao oboriti rekord.

Vlahović (23) je stigao u Juventus u januaru prošle godine iz Fiorentine za 80 miliona eura. Srbijanski napadač je ove sezone odigrao 21 utakmicu za torinski klub i postigao je 10 golova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.