PAROLA NAVIJAČA PARTIZANA

"Grobari": Veži Džaju gdje ti gazda kaže

Za vrijeme 169. vječitog derbija između Crvene zvezde i Partizana istaknuti su i transparenti vezani za predstojeće izbore u Fudbalskom savezu Srbije

Transparent "Grobara". Starsport / SK

G. Š.

3.3.2023

Za vrijeme 169. vječitog derbija između Crvene zvezde i Partizana istaknuti su i transparenti vezani za predstojeće izbore u Fudbalskom savezu Srbije.

Navijači Partizana na početku utakmice istakli su transparent na kojem je pisalo: „Veži Džaju gdje ti gazda kaže“, uz sliku kandidata za predsjednika FSS, zajedno sa predsjednikom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem.

S druge strane, tokom duela Radničkog 1923 i TSC-a „Crveni đavoli“ su, zajedno sa ostatkom navijača na stadionu „Čika Dača“ uzvikivale ime Nemanje Vidića, kojem su pružili nedvosmislenu podršku.

Prethodno su Nišlije, tokom meča koji je njihov Radnički igrao protiv Vojvodine, na južnoj tribini „Čaira“ okačile transparent upućen sadašnjoj strukturi Fudbalskog saveza Srbije, ali i kandidatu za predsjednika ove organizacije na predstojećim izborima, Nemanji Vidiću, na kojem je pisalo: „Udarni termini za pune tribine, zato vas Vidić u savezu brine“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.