KVALIFIKACIJE ZA EURO

Od ponedjeljka kreće prodaja ulaznica za utakmicu protiv Islanda: Novi način kupovanja

Bosna i Hercegovina – Island će se igrati na Bilinom polju u Zenici 23. marta

Od ponedjeljka kreće prodaja karata za utakmicu BiH-Island. Nogometni savez BiH

N. H.

10.3.2023

Kao što je ranije najavljeno, Nogometni savez Bosne i Hercegovine je uspostavio saradnju sa bh. online prodavnicom ulaznica Kupikartu.ba. To će dodatno olakšati kupovinu ulaznica navijačima za domaće utakmice. 

Prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak

Putem zvanične platforme će u ponedjeljak, 13. marta početi online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Bosna i Hercegovina – Island će se igrati na Bilinom polju u Zenici 23. marta.

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 25 KM (istok), 20 KM (jug i sjever).

- S obzirom na to da će po prvi put ulaznice za utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznice obilježene bar kodom

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu – stoji u saopćenju Nogometnog saveza. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.