ŠTA SE SPREMA U ISTANBULU

Snimka sa plaže rasplamsala maštu navijača Fenerbahčea: Perišić se pridružuje Džeki?!

Hrvatski reprezentativac je trenutno na odmoru nakon što je završio klupske i reprezentetativne obaveze

Perišić: Na odmoru sa turskim zvijezdama. Screenshot/Twitter

N. H.

27.6.2023

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić blizu je odlaska iz Totenhema. Hrvatski reprezentativac je došao u klub prošlog ljeta kao velika želja bivšeg trenera Antonija Kontea (Conte), ali kako je on napustio „Pijetlove“, bliži se i odlazak Perišića.

On se ne nalazi u planovima novog trenera Angea Postekoglua (Postecoglou), australskog stručnjaka sa porijeklom iz Grčke. Postekoglu planira da se riješi nekolicine zvijezda i planira napraviti mjesto za nove igrače.

Nakon završnice Lige nacija Ivan Perišić je otišao na odmor. Tamo su ga uhvatili ni manje ni više u društvu turskih zvijezda. Na Twitteru je osvanula snimka kako igra odbojku na pijesku u društvu penzionisanih zvijezda Arde Turana i Emrea Belozoglua i člana Fenerbahčea Irfana Džana Kahvečija (Irfan Can Kahveci). 

- Žuti šorc, je li to poruka? – komentarisao je jedan od navijača Fenera.

Budući da se Perišić našao na radaru turskog viceprvaka, prema informacijama iz tamošnjih medija, mnogi su to protumačili kao znak da se nešto događa.

Ukoliko se to ostvari, Perišić će se priključiti Edinu Džeki koji je prije nekoliko dana zvanično postao član ovog tima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.