POZNAT PO NADIMKU LORD

Čuveni fudbaler promijenio imidž: Igrao za velikane, a sada ga mnogi ne prepoznaju

Danac je karijeru zvanično završio prošle godine, a prije tri godine je izdao autobiografiju koja je privukla dosta pažnje

Bendtner: Promijenio izgled. Instagram

N. H.

17.7.2023

Niklas Bendtner, čuveni danski fudbaler poznatiji po nadimku "Lord", definitivno je jedan od onih na koje se prisjetite čim im pročitate ime, ali on je u potpunosti promijenio svoj izgled. 

Nekadašnji član Arsenala, Juventusa i Volfsburga više ne liči na sebe – osim što ga odaju tetovaže.

Čuveni Lord je ovog proljeća pustio kosu i sada više liči na nekog glumca iz latino serije, dok je u međuvremenu i promijenio djevojku. Posljednjih godinu dana uživa sa švedskom manekenkom Klarom Valkvist (Clara Wahlqvist).

Podsjetimo, Danac je karijeru zvanično završio prošle godine, a prije tri godine je izdao autobiografiju koja je privukla dosta pažnje, ponajviše zbog „sočnih“ detalja koje je podijelio u dijelu o ženama. On je tako za jednu rekao da ga je ucijenjivala djetetom tražeći da joj on plati ugradnju silikona.

- Jedna od djevojaka s kojom sam bio je došla kod mene s pričom da je trudna. Rekla je da za sve postoji cijena, čak i za ono što će uraditi po tom pitanju. Kada sam je pitao šta to znači, dodala je: "To znači da ćeš platiti moje nove grudi, želim da se poboljšaju." Na kraju sam to i uradio, platio sam joj taj "kozmetički" put - rekao je Danac.

Pažnju britanske javnosti je privukla izjava u kojoj navodi da igrači iz Premijer lige često koriste usluge prostitutki.

- Ako ste skloni nevjerstvu, mnogo je bolje naručiti prostitutku nego pokupiti neku djevojku u gradu. Tačnije, manje je rizično. Znam dosta situacija gdje su devojke jako željele seks, a onda bi vas fotografisale i ucijenjivale - rekao je Bendtner.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.