VELIKI PRIJATELJI

Ramos u suzama na dočeku u Sevilji: Pogledajte reakciju kada su mu pustili Modrićevu poruku

Želim ti čestitati na povratku kući, jer znam koliko si htio opet doći u Sevilju, kazao je Modrić

Modrić: Poželio sreću Ramosu. Screenshot/Twitter

N. H.

7.9.2023

Serhio Ramos (Sergio) se u 37. godini vratio u Sevilju, 18 godina nakon što je napustio klub iz Andaluzije i otišao u madridski Real.

On je odbio 15 puta veću platu od saudijskog Al Itihada i sada je dočekan s velikim simpatijama u Španiji i Sevilji.

Brojnim ljubiteljima fudbala smetaju Saudijci i njihovo beskompromisno trošenje novca na fudbalske zvijezde. Mnogim igračima je omogućen život u nevjerovatnom luksuzu, a Nejmaru (Neymar) je stavljen na raspolaganje i Boeing 747-400, najluksuzniji avion koji posjeduje nekoliko spavaćih soba i zlatno prijestolje.

Seviljini čelnici su se odlučili na račun Saudijaca. Predsjednik Pepe Kastro (Castro) otkrio je da je Ramos tražio avion za dolazak u klub. Na to je Viktor Orta slavnom povratniku dao avion. Tačnije, malu igračku avion.

Ramos i okupljeni su se nasmijali, ali kada je izašao na travnjak „Ramos Sanchez-Pizjuana“, dirnut dočekom 20 hiljada navijača, rasplakao se. 

Emotivnom Ramosu je uslijedio novi šok. Bez najave preko semafora je puštena poruka čestitke, a koju mu je poslao Luka Modrić.

- Zdravo, brate. Želim ti čestitati na povratku kući, jer znam koliko si htio opet doći u Sevilju. Jako sam sretan zbog tebe, ti to zaslužuješ. Želim ti sve najbolje. Vidimo se uskoro i šaljem ti veliki zagrljaj. Volim te, brate – kazao je Modrić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.