UNIŠTEN BALON

Oglasili se iz FK "Igman" Ilidža i svima se zahvalili: Lijepo je znati da kada si u nevolji imaš komšiju i prijatelja

FK Famos , pokazali ste se kao prave komšije, u pravom smislu te riječi, napisali su

Oluja uništila balon. Facebook

Z. K.

5.11.2023

Usljed olujnog nevremena u petak je u potpunosti uništen balon na sportskom terenu Fudbalskog kluba “Igman” Ilidža, jednog od najstarijih sportskih klubova u Kantonu Sarajevo, a mnogi su se odmah oglasili i ponudili pomoć u saniranju nastale štete.

Lijepe stvari

Tim povodom oglasili su se iz ovog kluba i naveli kako je kako sada žele pričati o lijepim stvarima koje uvijek dođu poslije oluje, a to je prijateljstvo (sportsko) i komšijski odnosi te se zahvalili svima.

- FK „Igman“ Ilidža ovom prilikom se želi zahvaliti svim kolektivima koji su nam uveliko pomogli da ovaj sve naše takmičarske selekcije odigraju utakmice po planiranom rasporedu.

Prije svega fudbalskim savezima, Fudbalski Savez Kantona Sarajevo i Nogometni savez Federacije BiH, čiji su zaposlenici uradili sve su svojoj moći kako bi nam olakšali u ovoj izuzetno kompleksnoj situaciji u kojoj smo se našli.

Upravi NK Ilijaš oficijelna stranica koji su pristali da se utakmica Omladinske lige BiH Grupa Centar 1 odigra na našem, na sreću, neoštečenom terenu sa selekcijama FK „Famos“ Hrasnica, kako bi naši seniori mogli odigrati utakmicu Druge lige Federacije sa ekipom FK Mošćanica, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo što su pristali na promjenu lokacije odigravanja utakmice.

Sportski Centar Hrasnica i njegovim zaposlenicima koji su nam se stavili na raspolaganje u svakom aspektu organizacije navedene utakmice. Neizmjerno vam hvala – naveli su iz FK “Igman” Ilidža

Pružena podrška

Također su se zahvalili i načelniku Nerminu Muzuru, koji je klubu pružio podršku u svakom smislu i, naravno, komšijama, FK Famos.

- Svaka riječ koju bi iskoristili da bi iskazali zahvalnost je, imamo osjećaj, premala. FK Famos , pokazali ste se kao prave komšije, u pravom smislu te riječi. Lijepo je znati da kada si u nevolji, imaš komšiju i prijatelja na kojeg možeš računati bezuslovno. Jer vi ste to nama stvarno i hvala vam što se takvi, takvi i ostanite! Hvala još jednom – navedeno je iz uprave FK „Igman“ Ilidža

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.