EURO 2024

Hit Eura ostao šokiran potezom Luke Modrića: "Čime sam ovo zaslužio"

Nakon odličnih igara u grupi, Vilijams je dao intervju za "Marcu", a onda otkrio šta ga je šokiralo nakon utakmice s Hrvatskom

Luka Modrić i Niko Vilijams. Platforma X

N. H.

prije 2 dana

Krilni napadač Španije Niko Vilijams (Nico Williams) briljira na Evropskom prvenstvu. Mnogi su ga stručnjaci i novinari proglasili najboljim igračem grupne faze, a Vilijams je na Euru otvorio tako što je bio neuhvatljiv za reprezentaciju Hrvatske, a onda podjednako i protiv Italije. 

Nakon odličnih igara u grupi, Vilijams je dao intervju za "Marcu", a onda otkrio šta ga je šokiralo nakon utakmice s Hrvatskom:

- Prišao mi je jedan Hrvat i rekao da Modrić želi moj dres. Nisam to očekivao, jako me iznenadilo. Dao sam mu dres i ostao u čudu razmišljati i pitati se što sam napravio za ovo, da me igrači kao što je Modrić prepoznaju. Jako brzo sam otišao iz jedne krajnosti u drugu, ali to me ispunjava ponosom i moram nastaviti ovako raditi.

Mnogi smatraju da će Vilijams napraviti veliki transfer nakon Eura, s obzirom da su Arsenal i Čelzi zainteresirano i žele platiti otkupnu klauzulu od 55 miliona eura, što bi i Barcelona htjela, ali nemaju taj novac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.