ZAGREB

Duvnjak: Ovo je definitivno bilo šokantno

Čestitam Portugalu koji je vjerojatno zasluženo prošao dalje

Duvnjak:. Arhiva

G. Š. /Sportske novosti

15.3.2021

Nakon neuspjeha na turniru u Montpeljeu, hrvatski rukometaši vratili su se u ranim jutarnjim satima u Zagreb. Dogodilo se ono čega su se zapadne komšije pribojavale. Na jakom kvalifikacijskom turniru Olimpijske igre izborili su Francuska i Portugal, a Hrvatska je nakon 21 godine, pet nastupa, dva olimpijska zlata i bronce, ostala bez Igara - doslovno u zadnjoj sekundi turnira.

- Ovo je definitivno bilo šokantno! Pratili smo što se događa, i jednostavno nadali se da će Francuska pobijediti, pogotovo kad je vodila 28:25. Nažalost, nije se dogodilo, sport je jednostavno takav - rekao je Domagoj Duvnjak pa sportski čestitao Portugalu na prvom, historijskom plasmanu.

- Čestitam Portugalu koji je vjerojatno zasluženo prošao dalje. Mi smo odigrali dobar turnir, ne možemo sebi ništa zamjeriti i to je ono najbitnije. Nažalost, sreća nije ovaj put bila na našoj strani. Uvjeren sam da u budućnosti hoće. Mislim da smo imali najjači turnir kvalifikacija. Na kraju smo ispali sa četiri boda, odigrali smo dobar turnir, ali nije bilo dovoljno. Za budućnost hrvatskog rukometa ne treba brinuti, zaključio je Duvnjak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.