SPEKTAKL NA POLUVREMENU

Najstariji šou na jednom Super Bowlu: Veterani hip-hopa zabavljali publiku

Zajedno imaju 292 godine, korisnici društvenih mreža su imali samo riječi hvale za njih

E. Ć.

14.2.2022

Publiku su zabavljali Dr. Dre, Eminem, Snup Dog, Kendrik Lemar, Meri Dži Blidž i 50 Cent - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Tradicionalni šou na poluvremenu Super Bowla, najvećoj utakmici američkog sporta, priredili su veterani hip-hopa. U finalnoj utakmici odigranoj u Los Anđelesu domaći Ramsi savladali su Sinsinati Bengalse (23:20), a navijačima nije bilo dosadno ni na poluvremenu.

Zabavljali su ih Dr. Dre, Eminem, Snup Dog (Snoop), Kendrik Lemar (Kendrick Lamar), 50 Cent i Meri Dži Blidž (Mary J. Blige). Oni zajedno imaju 292 godine, te su najstariji zabavljali na jednom Super Bowlu. Također, svi oni zajedno imaju oko 983 miliona dolara zarade kroz svoje velike karijere, piše "Jutarnji".




Šou je otvorio Dr. Dre (56), a nastavili su Snup Dog (50) i Lamar (40), a redom su glavnu ulogu na scenu preuzimali i Meri Dž Blidž (51), Eminem (49) i 46-godišnji 50 Cent.

Korisnici društvenih mreža su imali samo riječi hvale za njih, a mnogi su naveli kako je šou koji su priredili veterani hip-hopa najbolji svih vremena na jednom finalu Super Bowla. Prema podacima brojnih medija, na utakmici u Los Anđelesu prisustvovalo je oko 70.000 gledatelja.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.