SKOPLJE

Puno nerazjašnjenih stvari u slučaju koji je na noge podigao hrvatsku i makedonsku javnost

Kako je Denis "brutalno pretučen", a "nema vidljivih tragova nasilja", pitanje je koje se nameće...

Denis Tot. Arhiva

G. Š.

8.4.2022

Još je puno nerazjašnjenih stvari u slučaju koji je na noge podigao hrvatsku i makedonsku javnost. Ono što je sigurno, hrvatski rukometaš Denis Tot u ranim satima četvrtka dovezen je u bolnicu gdje mu se ukazuje pomoć, pišu SN.


Saopćenje MUP-a

Makedonski mediji pisali su da je Tot pretučen, navodno u jednom noćnom klubu, pisalo se i o borbi za život igrača koji igra za makedonskog prvoligaša Butel iz Skoplja, ali u međuvremenu se pojavilo i čudno saopćenje tamošnjeg Ministarstva unutarnjih poslova.

- Jučer je (07.04.2022.) u 04:11 iz Kliničkog centra u SIA Skoplje dojavljeno da im je D.T. dovezen bez svijesti, bez vidljivih tragova nasilja, te mu je odmah ukazana liječnička pomoć. SIA Skoplje poduzima mjere za rasvjetljavanje slučaja o čemu ćemo obavijestiti javnost, piše u saopćenju.

Kako je Denis "brutalno pretučen", a "nema vidljivih tragova nasilja", pitanje je koje se nameće...

U međuvremenu se za makedonski Fokus oglasila ravnateljica skopske bolnice Maja Mojsova koja otkriva da je u bolnicu dovezen na reanimaciju, anesteziju i intenzivnu njegu.


U kritičnom stanju

- Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno možemo reći da se borimo za njegov život. Ono što je čudno u cijeloj priči je to da na njemu nema tragova nasilja. Kad je doveden u našu kliniku, njegovo srce nije kucalo. Radimo sve što možemo u ovom trenutku da mu spasimo život, rekla je Mojsova.

Tot je u Butel stigao iz Ohrida, a dio karijere proveo je i u španjolskom Ademar Leonu, austrijskom Brucku te Poreču i Bjelovaru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.