BIH

Lukač: MUP RS učinit će sve da se rasvijetli ubistvo Marka Đerića

Ministar unutrašnjih poslova RS posjetio Trebinje

P. M.

3.7.2015

U Trebinju je danas boravio ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, koji se sastao sa načelnikom CJB Trebinja Milivojem Vukovićem i njegovim saradnicima, zatim sa zamjenikom gradonačelnika Trebinja Nedjeljkom Ćebedžijom, te s ocem ubijenog Marka Đerića, Slobodanom Đerićem.

Prema riječima minstra Lukača, na sastanku u CJB bilo je riječi o unapređenju rada ovoga centra, o novim postavljenjima, te o ubistvu mladog Trebinjca Marka Đerića.

- MUP RS neće ni zastati ni odustati dok u potpunosti ne rasvijetli ovo teško i podmuklo ubistvo - rekao je Lukač nakon sastanka u CJB Trebinje.

sastanak-1

Naveo je da je razgovarao i sa ocem pokojnog Marka, kojeg je zamolio da on i njegova porodica, bez obzira na to koliko i teško palo i u kolikom su bolu, ne preduzimaju nikakve radnje koje bi dovele do toga da se napravi neko novo krivično djelo.

- Mnogi smatraju da stvari nisu urađene do kraja i bilo bi veoma teško da sada neko uzme zakon u svoje ruke i pokušava da to riješi sam bez tužilaštva, policije i sudstva. Nadam se da do toga neće doći - istakao je Lukač i dodao da nije bilo potrebe da razgovara sa predstavnicima tužilaštva i da oni rade svoj posao.

Slobodan Đerić je samo kratko prokomentarisao da nije ništa novo saznao od ministra Lukača.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.