„Jutjuberi“ na razne načine privlače pažnju javnosti

Zeničanin napravio nargilu od kupusa!

D. PAŠALIĆ
27.02.2018 22:00

Foto: Arnelova neobična nargila od kupusa

U Bosni i Hercegovini sve su popularniji takozvani jutjuberi koji na svojim kanalima bilježe milionske preglede, animiraju javnost, ali ponešto i zarade. 

Ipak, u moru takvih teško se izdvojiti i postati popularan, zbog čega oni koji se odluče baviti ovim sve popularnijim hobijem moraju biti itekako kreativni.

Među onima koji su za kratko vrijeme postali veoma praćeni i popularni u svijetu „jutjubera“ je Arnel Isak iz Zenice koji na svom kanalu objavljuje videoklipove o tome kako pravi nargile od raznih predmeta.

Posebno je popularan nedavno objavljeni video u kojem prikazuje kako pravi nargilu od kupusa. Kaže da mu je za sve što radi najbolja inspiracija nargila, koja je, također, itekako popularna u društvu.

  • Isak: Za kratko vrijeme postao popularan
    Isak: Za kratko vrijeme postao popularan

- Svoj kanal imam od novembra prošle godine i za sada imam odlične preglede i dosta onih koji prate moj rad. Do sada sam pravio nargile od svega i svačega pa sam odlučio jedini u Evropi napraviti je od kupusa, što je izazvalo odlične reakcije. Osim od kupusa, jedini na ovim prostorima napravio sam nargilu i od mlijeka – govori Arnel.

Do sada je nargilu izrađivao od kutije za iPhone, ananasa, vazne, jabuke... Koliko su praćeni njegov rad i kanal najbolje svjedoči podatak da je nedavno počeo praviti i svoje brendirane majice

NA VRH