BANJA LUKA

Kostrešević pred Anketnim odborom u "slučaju Dragičević"

ATV

Fena

22.5.2018

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova RS Siniša Kostrešević odazvao se danas na sjednicu Anketnog odbora, koji je formiran odlukom Narodne skupštine RS s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića iz Banje Luke.

Izjavu u vezi s slučajem stradanja ovog 21-godišnjeg mladića trebao bi dati i direktor policije RS Darko Ćulum.

Prošle sedmice izjave su dali direktor Zavoda za sudsku medicinu RS Željko Karan i načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Darko Ilić.

Željko Karan odgovarao je na pitanja članova Odbora o obdukcionom nalazu, dok je Darko Ilić govorio o istrazi i načinu na koji je Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS dobila da radi slučaj stradanja Davida Dragičevića.

Sjednicom i danas predsjedava predsjednik Anketnog odbora Branislav Borenović, a prisutni su zamjenik predsjednika Drago Kalabić, a članovi Nedeljko Glamočak, Milanko Mihajilica i Goran Đorđić.

Uime grupe "Pravda za Davida“ prisustvuju Ljiljana Tešanović i Borislav Radovanović.

Davor Dragičević je nedavno Okružnom tužilaštvu Banja Luka predao prijavu u kojoj izražava sumnju da je njegov 21-godišnji sin ubijen.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.