NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte - EU prvi put upravlja novcem za BiH

Avaz.ba

4.8.2018

“Dnevni avaz”, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, objavljuje detalje skandala u kojem učestvuju smijenjeni direktor Turističke zajednice KS i bivši premijer KS Elmedin Konaković. Pročitajte koliko je novca Konaković potrošio na novi Iphone 8.  

Pročitajte i ko želi nezakonito graditi crkvu kod spomenika na Tjentištu.

Naši novinari otkrivaju kako je Jasenko Tufekčić prevario borce i šta im je poručio putem medija.

U rubrici “Aktuelno” donosimo detalje s manifestacije “Dođi i posvjedoči o istini i odbrani”, koja je jučer održana na Igmanu. Pročitajte šta su veterani rekli za naš list, ali i kako se ponašala Bakirova pratnja.

U “Dnevnom avazu” danas čitajte i o tome kako je Evropska komisija prvi put u historiji napravila izuzetak zbog BiH, te otkrijte koliko će novca biti investirano u bh. poljoprivredu.

Naši novinari otkrivaju novi način na koji migranti pokušavaju ući u BiH, a pročitajte i šta su poručili predstavnici nadležnih službi.

U rubrici “Teme” pročitajte istraživanje o ovogodišnjim cijenama na Jadranu, saznajte koliko košta kugla sladoleda na Hvaru, a koliko parking u Zatonu.

Pročitajte i u kojem je gradu jučer boravila „Avazova“ turistička patrola.

Crna hronika donosi detalje stravične eksplozije u Hidrocentrali u Kostelima kod Bihaća, u kojoj su život izgubila trojica radnika, a osmero ih je povrijeđeno. Novinari izvještavaju i s nesreće na radu u banjalučkom naselju Novi Borik, gdje su poginula dvojica građevinaca. 

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i aktuelan redovni prilog “Sedmica”, u kojem možete pročitati šta je u ekskluzivnoj ispovijesti kazala Vukosava Klanco, koja je odbila prekrstiti sinove da im spasila život.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.