NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ko i kako sprema izbornu prevaru

Naši novinari otkrivaju kako su birači otkrili da su za izbore registrirani u susjednoj državi

Avaz.ba

15.9.2018

“Dnevni avaz”, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju objavljuje detalje skandalozne izborne prevare u Srebrenici. Naši novinari otkrivaju kako su birači otkrili da su za izbore registrirani u susjednoj državi.  

Pročitajte i kako građani otkrivaju sve veći broj izbornih prevara te šta su na to kazali iz Centralne izborne komisije BiH.

Naši novinari otkrivaju detalje stravičnog ubistva novorođenčeta u Mostaru. Također u današnjem izdanju možete pročitati i koliko je to nelogičnosti otkriveno u istrazi u slučaju tragično stradalog Davida Dragičevića.

U rubrici “Pogledi” donosimo detalje sukoba resornog ministra u Vladi FBiH Denisa Lasića i direktora “Željeznica FBiH” Enisa Džafića. Pročitajte šta je ministar Lasić poručio u oštrom pismu koje je uputio direktoru Džafiću, a otkrijte i koga to hvali federalni premijer Fadil Novalić.

U “Dnevnom avazu” na izbornim stranama danas pročitajte i o incidentu koji se dogodio u pauzi snimanja emisije na N1. Otkrivamo zbog kojeg je to pitanja Fuad Kasumović, kandidat Nezavisnog bloka za Parlament BiH, prijetio Damiru Arnautu, kandidatu SBB-a, također za PSBiH. Pročitajte i koja su to pitanja građani Sarajeva javno postavili SDA-ovom načelniku sarajevske općine Novi Grad.

Doznajte i šta je kandidat za Skupštinu Kantona Sarajevo Dževad Poturak poručio u prepunoj dvorani u Hrasnici na skupu Saveza za bolju budućnost. Između ostalog pročitajte i kako je s oduševljenjem jučer na Dobrinji dočekan predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić.

Naši novinari otkrivaju zašto je zbog migranata dovedena u pitanje sigurnost građana BiH.

Crna hronika istražila je detalje nesreće koju su imali bh. srednjoškolci u povratku s ekskurzije. Novinari istražuju kako je došlo do stravičnog udesa u Italiji u kojem je poginuo jedan od vozača, a povrijeđeno je i 22 učenika. Doznajte sve o žestokom obračuna romskih porodica i za kojim to državljanom BiH traga zagrebačka policija. Donosimo i detalje suđenja za ubistvo Emira Džinića, a otkrivamo koji je to detalj po kojem su policajci prepoznali Damira Mehića.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i aktuelan naš redovni prilog “Sedmica” u kojem možete pročitati intervju s svjetski poznatim ekonomskim ekspertom Arturom Laferom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.