NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Prevara s oružjem od 6,2 miliona

Avaz.ba

22.9.2018

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Prevara s oružjem od 6,2 miliona

„Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju objavljuje sve vezano za jučerašnju posjetu ministra vanjskih poslova Rusije Sergeja Lavrova našoj zemlji. Pročitajte koje je poruke ovaj visoki zvaničnik uputio bh. političarima, ali i građanima. Donosimo vam i reakcije političkih analitičara na posjetu šefa ruske diplomatije.

Saznajte i koji je bh. nogometni reprezentativac ponio titulu ličnosti dana.

Pročitajte i ko je još žrtva izborne prevare te nove vijesti iz CIK-a kada je u pitanju problem s biračima koji nemaju lične karte.

Saznajte zbog čega Tužilaštvo BiH tereti Selmu Cikotića, savjetnika Bakira Izetbegovića, te šta je o svemu rekao sam Cikotić.

U današnjem izdanju bavimo se i projektom brze ceste od Sarajeva do Beograda. Pročitajte i šta je o ovom infrastrukturnom projektu za „Avaz“ kazao ministar komunikacija i transporta BiH Ismir Jusko.

Na stranicama posvećenim predstojećim općim izborima u našoj zemlji donosimo vam atmosferu i poruke s predizbornog skupa PDA u Banovićima.

HDZ i HNS predstavili su svoj izborni program u Sarajevu. Pročitajte koje su poruke poslali svojim budućim biračima.

Savez za bolju budućnost BiH (SBB) jučer je održao tri nova veličanstvena skupa. Dvorane u Doboj-Istoku, Gračanici i Lukavcu bile su dupke pune. Pročitajte koje su se poruke mogle čuti te šta su kandidati SBB-a u ovom dijelu Tuzlanskog kantona najavili da će raditi u budućem četverogodišnjem mandatu. Saznajte i šta je brojnim građanima i simpatizerima poručio predsjednik Fahrudin Radončić.

Na stranama ''Mozaika'' pišemo o prijedlogu Islamske zajednice BiH o zabrani kockanja.

U današnjem broju saznajte i zbog kojeg načelnika je otkazana dodjela nagrade „Srđan Aleksić“ te šta novinari zamjeraju organizatorima, ali i bahatom načelniku.

Na stranicama ''Crne hronike'' pročitajte dokle se stiglo s istragom o pljački i požaru u „Murexu“. Otkrivamo i zbog čega je Nenad Božović nožem izmasakrirao svoga oca.

Što se tiče vijesti iz svijeta, pišemo o novom predsjedniku Meksika Obradoru. Pročitajte kojih se sve luksuza ovaj državnik odrekao.

Na stranicama "Sporta“ možete pročitati zbog čega je Salko Malkočević podnio ostavku u U-17 reprezentaciji BiH. Pročitajte i koji naš reprezentativac briljira u susjednoj Hrvatskoj.

Istražujemo zbog čega je policija upala u Hrvatski nogometni savez. Također, istražujemo i kako je Turistička zajednica KS s bivšim direktorom Nerminom Muzurom na čelu plaćala aviokarte košarkašima. Tu je još mnogo zanimljivih sportskih vijesti iz svijeta rukometa, košarke, malog fudbala...

U današnjem broju "Dnevnog avaza“ donosimo prilog "Sedmica" s brojnim aktuelnim i zanimljivim temama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.