Utvrđeni rezultati posrednih izbora za Dom naroda PSBiH iz RS

IZBORI 2018. Na današnjoj sjednici Centralne izborne komisije BiH

Utvrđeni rezultati posrednih izbora za Dom naroda PSBiH iz RS Sve odluke CIK-a BiH bit će dostupne javnosti na njihovoj internet-stranici

Centralna izborna komisija BiH je na današnjoj sjednici, nakon razmatranja izvještaja o posrednim izborima, donijela odluke kojima su utvrđeni rezultati posrednih izbora za Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz Republike Srpske i Vijeće naroda Republike Srpske.

Prema utvrđenim rezultatima, u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz Republike Srpske izabrani su: Mladen Bosić, Nikola Špirić, Sredoje Nović, Dušanka Majkić, Lazar Prodanović. 

U Vijeće naroda Republike Srpske, prema utvrđenim rezultatima, izabrani su iz reda srpskog naroda Vukota Govedarica, Ognjen Tadić, Dragan Ristić, Vojislav Gligić, Živko Marjanac, Miroslav Lazarević, Jasna Lukić i Slavko Dunjić. 

Iz reda bošnjačkog naroda u Vijeće naroda izabrani su Faruk Đozić, Dževad Mahmutović, Mihnet Okić, Muris Čirkić, Ahmet Čirkić, Alija Tabaković, Džemaludin Šabanović i Igor Bošnjak.

Također, iz reda hrvatskog naroda u Vijeće naroda RS izabrani su Nada Tešanović, Ivo Bošnjak, Ivo Mijić, Davor Čordaš, Zdenka Gojković, Đuro Ivanović, Ivo Kamenjašević i Dragana Mikić.

Iz reda Ostalih izabrani su Franc Sošnja, Danijel Puhalić, Jovana Čarkić i Radenko Rikić.

Odluke o utvrđivanju rezultata posrednih izbora za Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz Republike Srpske i Vijeće naroda Republike Srpske bit će dostupne javnosti na internet-stranici Centralne izborne komisije BiH, saopćeno je iz Ureda za informiranje CIK-a.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH