ODGOVORI

Sanja Cerić: Spremna sam na sve!

Nemam šta da izgubim, upozoravam vas, prestanite, navela je Cerić na svom blogu

Cerić: Ide do kraja

E. Trako

23.1.2019

Sanja Cerić, Bišćanka poznata bosanskohercegovačkoj, ali i regionalnoj javnosti po prijavi koju je podnijela protiv Sabahudina Blaževića, za kojeg tvrdi da ju je bez njenog znanja snimao tokom seksa dok su bili u vezi, ne prestaje šokirati objavama na svom blogu.  

Nakon što se javno oglasila Ajna Jodanović, viša asistentica na Pravnom fakultetu u Bihaću i predsjedavajuća Nezavisnog odbora za izbor policijskog komesara USK, demantirajući sve navode koje je Sanja Cerić iznijela o njoj na svom blogu, afera nije zaustavljena.

Novo zahuktavanje

Naprotiv, ona se sve više zahuktava, a sudeći prema jučerašnjem „tonu“ Sanje Cerić, očigledno je da je „spremna ići do kraja“.

- I u vezi s izjavom Ajne Jodanović. Neka njene detaljne uratke pogledaju na stranici simpatikus i xm hamaster. Ta žena je nevjerna, soba obojena u crveno, muž će je odmah prepoznati, a mogu mu ih i dostaviti. A također treba pitati Hamdiju Lipovaču kako je ona primljena na fakultet. Svi znamo tu priču - navela je Cerić.

Otišla je i korak dalje.

- A šta je s Almirom Beridanom, Ajna, koji ima troje djece, a s kojim si bila u ljubavnoj vezi tri godine. I ti biraš policijskog komesara. I ti namještaj Anelu napad na policiju koji ima sve nalaze. A imam i dokumentaciju kako ti je muž primljen u razvojnu agenciju, koji je on na listi bio? Iz privatne firme hm... Sama si mi rekla preko Blaževića i SDA - poručila je Cerić.

Očigledno izrevoltirana izjavama svoje bivše kolegice, uputila je i upozorenje.

- Upozoravam vas, prestanite s ovim, imam puno više informacija. Ne želim da štetim istragama. Molim te, nemoj da nastavljam, video objavljujem, a na sve sam spremna. Nemam šta da izgubim - navela je Sanja Cerić. 

Čeka se epilog  

Osvrćući se na izjavu Jodanović da ona svojim objavama „uništava porodice“ u Krajini, Cerić je bivšoj kolegici poručila:

- Da, Ajna, rasturam porodice kao što su tvoje, ali zato što su iz interesa, a ne iz ljubavi.

Prijava Sanje Cerić još nije dobila epilog pred pravosudnim institucijama USK. U Tužilaštvu USK prošle sedmice su za „Avaz“ kazali da se po prijavi Sanje Cerić još vrše provjere.

O incidentu u Bihaću  

Sanja Cerić osvrnula se i na nedavni incident u Bihaću, kada je priveden i, kako tvrdi, pretučen njen prvobitni advokat i zaručnik Anel Kurtović. Sanja Cerić navodi da i u ovom slučaju posjeduje snimke te da bi sve „objavila odmah, ali bi utjecala na istragu“, te stoga neće objaviti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.