SUSRET

Džaferović primio predsjednika Košarkaškog saveza BiH Mirzu Teletovića

Razgovarano i o mogućnostima finansiranja sportskih saveza i reprezentacija iz budžeta

Teletović i Džaferović: Sport način da se naša zemlja afirmira u svijetu. Predsjedništvo BiH

Fena

26.3.2019

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović primio je predsjednika Košarkaškog saveza BiH Mirzu Teletovića.

Teletović je informirao Džaferovića o aktivnostima rukovodstva Košarkaškog saveza BiH koje se odnose na saniranje zatečenog stanja te unapređenje rada u svim segmentima organizacije i opći razvoj košarke u našoj zemlji. 

Tokom razgovora je istaknuta važnost reprezentativnog i sporta u cjelini za svako društvo. U tom smislu je razgovarano o mogućnostima finansiranja sportskih saveza i reprezentacija iz budžeta Bosne i Hercegovine.

Džaferović je čestitao Teletoviću za ukupan doprinos bh. sportu i poželio mu uspjeh na funkciji predsjednika Košarkaškog saveza BiH. Zahvalio mu je što je nakon okončanja impresivne sportske karijere svoj ugled, znanje i sposobnosti stavio u funkciju razvoja Bosne i Hercegovine. 

Džaferović je iskoristio priliku da svim reprezentativnim selekcijama Bosne i Hercegovine poželi puno uspjeha i dobrih rezultata, jer je i to način da se naša zemlja afirmira u svijetu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.