NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: ISIL-ov švercer oružja prihvatio islam u Sarajevu

Avaz.ba

1.7.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 1.07.2019.. Avaz

Bosni i Hercegovini je u proteklom periodu odobreno više od 21 milion KM u svrhu ublažavanja efekata migrantske krize, potvrdilo je Ministarstvo sigurnosti BiH. Čitajte zbog čega Kakanj od EPBiH traži 54,1 milion KM odštete.

Otkrivamo nove detalje o osumnjičenima za terorizam u Parizu. Ne propustite Komentar dana Bakira Hadžiomerovića.

Vojni penzioneri osiguranici ne odustaju od ispunjenja svojih zahtjeva.

Pročitajte razgovor s Jadrankom Kosor, bivšom hrvatskom premijerkom. Naša ličnost dana je Admir Džubur, pročitajte i zašto.

Na stranama Globusa pročitajte historijski trenutak, susret Donalda Trampa i Kim Jong-una. Region je potresla informacija da je preminula legendarna Borka Pavićević.

Saznajte žargon kojim se služe kriminalci, koji teško pohvata i policija. Donosimo priču o Salihi Osmanović, koja će i ove godine otvoriti srce i vrata kuće za smještaj učesnika komemoracije 11. jula u Potočarima.

Na stranama Mozaika pročitajte priču iz Širokog Brijega gdje je sahranjen lovac Drago Ćavar Macugić te detalje manifestacije u Pruscu, gdje je okončana 509. ''Ajvatovica''.

Saznajte alarmantne podatke o oboljelima od raka u BiH.

Na stranama Crne hronike pročitajte priču naših novinara s lica mjesta, u smjeni sa specijalcima na ulicama grada bosanskih piramida.

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam i brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta.

Pročitajte razgovor s Bilalom Šumanom, selektorom rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, te detalji posjete “Croatia Grand chess tour” u posjeti Zagrebu.

Na stranama Jet seta pročitajte detalje koncerta Gorana Bregovića i “Bijelog dugmeta” u Lincu.

U današnjem broju „Dnevnog avaza“ donosimo priloge „BH. biznis“ i "Sport", s brojnim aktuelnim i zanimljivim temama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.