LJEPOTICE

Vatrena Zeničanka: Maštala sam da, kada porastem ...

Piše: D. PAŠALIĆ

24.7.2019

Korajlić: Radi kao zubni tehničar - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Zeničanka Džejla Korajlić, koja svojom ljepotom ostavlja bez daha, ove godine predstavlja BiH na Izboru za Miss svijeta. 

Egzotična ljepotica modelingom se bavi od djetinjstva, a u razgovoru za “Dnevni avaz” iz Rumunije, gdje se nalazi na Izboru za Miss Fashion TV Europe, otkrila je kako se počela zanimati za modeling, šta očekuje od takmičenja za Miss svijeta…

Ostvarenje snova

Još kao djevojčica gledala je izbore za Miss svijeta, ne sluteći da će jednog dana upravo ona osvojiti krunu Miss planete Zemlje BiH za 2019. godinu.

- Maštala sam da, kada porastem, i ja budem učesnica takmičenja. Tada sam krune pravila od papira i pretvarala se da sam misica. Mama je prepoznala moj talent i prijavila me u agenciju, kada pravim prve korake ka ostvarenju snova – otkriva Korajlić.

Ne krije da je ponosna što je ostvarila svoje dvije životne želje, a da su joj sve dosadašnje nagrade i osvojene krune u svijetu modelinga podjednako drage.

- Titule imaju emocionalni značaj. Osjećaj ostvarenja sna i emocije koje proživim u tim trenucima su najvredniji. Od djetinjstva sam maštala da u životu budem doktorica i misica, a sada sam oboje. Primjer sam da u životu možemo imati više ciljeva i snova te da se sve može ostvariti – kaže ona.

Osim što ostavlja bez daha izgledom i šarmom, seksepilna Zeničanka završila je za zubnog tehničara i radi na poliklinici. Ne krije da su uveliko počele pripreme za Izbor za Miss svijeta, koji je na programu u novembru na Filipinima.

Ogromna konkurencija

- Cilj mi je na Filipinima predstaviti BiH u najboljem svjetlu. Ogromna je konkurencija, ali nadam se da ću s Filipina donijeti neku od laskavih titula – optimistična je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.