NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Na Dobošu imovina "Hidrogradnje"

Reporteri “Dnevnog avaza” za vikend su bili u kampu kod Bihaća. Saznajte u kakvim uvjetima žive migranti

Avaz.ba

7.10.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 07.10.2019.. Avaz

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ saznajemo ko je dobio posao gradnje Bloka 7 Termoelektrane u Tuzli. Objavljen je javni oglas za usmeno nadmetanje. Pročitajte kako se na prodaju našla milijardu maraka vrijedna imovina ’Hidrogradnje’.

Reporteri “Dnevnog avaza” za vikend su bili u kampu kod Bihaća. Saznajte u kakvim uvjetima žive migranti.

Nakon što je sredinom jula probijen tunel „Žaba“, najveća prirodna prepreka na gradilištu magistralne ceste Stolac - Neum te su nastavljeni radovi na dionicama koje prolaze kroz neumsko zaleđe, ovih dana počeo je i snažan građevinski zamah sa stolačke strane. O čemu se radi, pročitajte u današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza".

Jedanaest osoba poginulo je u Bosni i Hercegovini od početka godine u saobraćajnim nesrećama u kojima su učestvovali traktori. Samo u avgustu ove godine, smrtno su stradale četiri osobe, koje su ostale prikliještene nakon prevrtanja traktora. Donosimo odgovor na pitanje "Zašto masovno ginu traktoristi".

Planinarska priča dolazi iz Konjica. Seid Macić, mladić iz grada na Neretvi ostvario je zapažen uspjeh, a otkrivamo u čemu.

Fatalna plavuša mjesec iza rešetaka. Otkrivamo šta je rekla na prvom ročištu.

"Avazova" patrola bila je u smjeni sa „crnim uniformama“ na Ilidži. Pročitajte kako se pijani gastarbajter pokušao izvuči nakon što su ga specijalci uhvatili.

Na stranama Jetseta smo se bavili novim filmom "JOKER". Nakon premijere mišljenja su podijeljena. Je li fim za Oskara ili će biti fijasko?

Na stranama Sporta pročitajte kompletan intervju s Amelom Tukom.

Danas poklanjamo priloge "Bh. biznis" i "Sport".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.