NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Misteriozna smrt Lane Bijedić

Naši reporteri su bili u kolektivnom centru Belvedere kod Goražda, razgovarali sa izbjeglicama koji tamo žive 24 godine nakon agresije na BiH

Avaz.ba

8.10.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 08.10.2019.. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju između ostalog otkriva operativne podatke Granične policije BiH te detalje gdje tačno čeka hiljade migranata da uđu u našu zemlju.  

Donosimo i detalje o nasilnoj smrti Mostarke Lane Bijedić, kada je nestala i kako je pronađeno njeno tijelo.

Čitajte Komentar dana naše urednice Senke Kurt "Hidrogradnja, kruh i kolači".

Istražili smo šta ako ste pili sporne lijekove "ranisan" i "ranitidin" te saznajte šta su poručili ljekari.

Provjerili smo koliko se lider Naroda i pravde i predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elmedin Konaković rasipa budžetskim novcem, te otkrijte zašto potroši više od članova Predsjedništva BiH.

Ličnost dana je Seid Macić, saznajte i zašto.

Na stranicama Globusa pročitajte sve o zvaničnoj posjeti predsjednika Turske Redžepa Tajipa Erdoana Srbiji.

Naši reporteri su bili u kolektivnom centru Belvedere kod Goražda, razgovarali sa izbjeglicama koji tamo žive 24 godine nakon agresije na BiH, te čitajte o teškim sudbinama i strahovima tih ljudi.

Pratili smo protest radnika zaposlenih u zdravstvu Kantona Sarajevo, te pročitajte o njihovim daljnjim koracima nakon što ih je vlast ignorirala.

"Avaz" je nastavio s akcijom "Zdravlje je najveće bogatstvo". Ove sedmice smo u Tuzli te saznajte koliko je besplatnih pregleda i gdje osigurano.

Istražili smo kakve su posljedice odluke Evropske komisije kada je riječ o zabrani upotrebe plastičnih vrećica, tanjira, čaša...

Na stranicama Crne hronike donosimo ispovijest oca Sunite Hindić - Bošnjaković, fatalne plavuše koja je ubila Ninu Ivankovića.

Otkrivamo i potvrđenu optužnicu protiv Danijela Planinčića, osuđenog člana kriminalne grupe Zijada Turkovića i Željka Lazića.

Ekipa "Jet seta" razgovarala je sa glumačkim velikanom Filipom Šovagovićem uoči muzičkog nastupa u Sarajevu, te saznajte sve o njegovim planovima, radu...

Na sportskim stranama ne propustite sve o konačnoj odluci u NSBiH i novom imenu u bh. reprezentaciji.

Analizirali smo može li se naš državni tim bez Edina Džeke vratiti na pravi put.

Ne propustite saznati šta je veliki izazov za Katar, nakon što je Svjetsko prvenstvo u atletici otvorilo pitanje ekološke prirode.

Donosimo detalje utakmica Premijer lige BiH za rukometaše.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i popularan redovni prilog "Auto market".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.