SARAJEVO Tradicionalni sajam obrazovanja „Study expo”

Studenti istražuju mogućnosti studiranja u Evropi i SAD

Posebnu atrakciju predstavlja univerzitet "Webster" sa kampusom u Beču, koji sa svojom dvostrukom akreditacijom, osigurava dvije diplome iz SAD i Austrije, i koje su priznate svuda u svijetu

E. Ma. / Avaz.ba
29.10.2019 07:15

Prilika za studente

Foto: Avaz

Tradicionalni sajam obrazovanja „Study expo”, koji organizira Via Academica bit će odžan sutra u Hotelu Evropa u Sarajevu, u terminu od 15 do 20 sati. 

Na sajmu će se predstaviti veliki broj univerziteta i koledža sa kampusima diljem Evrope i Sjedinjenih Američkih država, koji pokrivaju programe i oblasti studiranja u kao što su savjetodavna psihologija, menadžment, strateške i medijske komunikacije, međunarodni odnosi, ekonomija itd.

I ove godine na sajam dolaze predstavnici škola i univerziteta iz Austrije, Italije, Švicarske, Holandije, Bugarske, Grčke, Velike Britanije, Španije, SAD i drugih zemalja. Posebnu atrakciju predstavlja univerzitet "Webster" sa kampusom u Beču, koji sa svojom dvostrukom akreditacijom, osigurava dvije diplome iz SAD i Austrije, i koje su priznate svuda u svijetu.

Osim bitnih informacija o uslovima za upis, posjetioci će imati priliku da se informišu o proceduri za dobijanje studentske vize, studentskom životu, radu toku i nakon studiranja i različitim kulturama i načinima života diljem svijeta.

Svi prisutni na sajmu će imati priliku upoznati predstavnike univerziteta te pitati sve što ih zanima. Uz brošure, prezentacije univerziteta, fotografije i iskustva studenata moći će saznati sve o pogodnostima koje ih očekuju ukoliko se prijave na programe naših partnerskih univerziteta.

Ulaz je besplatan.

Komentari

NA VRH