REAKCIJA

Crnadak oštro odgovora: Stevandić je lažni patriota koji se krio u hotelu "Bosna"

Stevandić i Crnadak: Ko je kriv. Avaz

Piše: M. Aš.

1.11.2019

Nenad Stevandić je zadnja osoba na svijetu koja može držati lekcije o patriotizmu oko veza sa SDA, jer je on lično glasao za kandidata SDA Denisa Zvizdića u Kolegiju Predstavničkog doma i dogovarao sa SDA u Narodnoj skupštini RS raspodjelu srpskih delegata u Domu naroda PSBiH.

Kaže ovo u svojoj reakciji Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a i ministar vanjskih poslova BiH.

Podsjećamo, predsjedavajući Kluba Srba u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Nenad Stevandić izjavio je da ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak vodi "politiku koja nema veze s Narodnom skupštinom Republike Srpske" te da je njegov stav o članstvu u NATO-u isti kao i lidera SDA Bakira Izetbegovića.

No, Crnadak odgovara:

- Pored toga, Stevandić je lažni patriota čija je "prva linija fronta" tokom rata bio hotel "Bosna" u Banjoj Luci, odakle je upravljao raznim operacijama, koje je najčešće izvodio na banjalučkim ulicama, iz crvenog kombija, noseći beretku i automatsko oružje. S gađenjem odbacujem sve komentare koji dolaze od njega, zato što se radi o karakterno najnižoj vrsti ljudskog bića, koji je, osim toga, još i neinformiran, jer je dokument koji spominje u svojoj današnjoj izjavi, izradio njegov stranački kolega iz SNSD-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.