AKTUELNO Nakon objavljenih šokantnih fotografija

Sabina Ćudić poslala poruku direktoru Saliću: Govorim o prošloj Upravi

E. T. / Avaz.ba
20.11.2019 15:55

Ćudić pisala Saliću

Foto: Avaz

Sabina Ćudić, zastupnica Naše stranke u Parlamentu Federacije BiH, koja je prezentirala jutros fotografije vezane djece u Zavodu ''Pazarić'', pisala je direktoru ovog zavoda Redžepu Saliću.

- Direktore, obratite pažnju na ovo što govorim - govorim o odgovornosti prethodnog rukovodstva i pozivam na smjenu članova Uprave iz prošlog mandata. Radim u interesu štićenika i pomoći Zavodu. Pozivam Vas da ne vršite pritisak na uposlenike, ako imate nekih pitanja, stojim na raspolaganju - napisala je Ćudić u poruci upućenoj Saliću.

  • Poruka koju je Ćudić poslala Saliću
    Poruka koju je Ćudić poslala Saliću Foto: E. Trako

Na pres-konferenciji direktor Salić je rekao kako je objava fotografija udar i atak na čestiti rad uposlenica ovog zavoda. 

- Te žene žive 24 sata život te djece, a ne Sabina Ćudić i ja - rekao je Salić, obraćajući se drhtavim glasom i sa suzama u očima. 

On je novinarima pročitao poruku koju je dobio od zastupnice Ćudić, a potom uputio i odgovor.

- Poštovana, apsolutno ne vršim pritisak na uposlenike. Ljudi mene optužuju. Šaljem Vam izjavu uposlenika. Bili ste ovdje i niste nam rekli ni riječi o ovome. Smatram da ste trebali. I ja Vama stojim na raspolaganju - naveo je Salić.

Komentari

NA VRH