REAKCIJE Poznati akademski slikar i uposlenik u Zavodu Pazarić

Memo Haljevac prozvao Ćudić: Brižna Sabina, daj telefon policiji i obiđi djecu bez populizma

Oglasio se na Facebooku

Avaz.ba

Haljevac i Ćudić

Foto: Arhiv


Poznati akademski slikar i uposlenik u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić Sulejman Memo Haljevac danas je na FB profilu žestoko prozvao političarku Naše stranke Sabinu Ćudić. 

Njegove izjave prenosimo u cijelosti:

- Daj nam, brižna Sabina, info ko ti je poslao snimke da javnost vidi te bolesne umove i, molim te, malo obiđi ovu djecu i konkretno im pomozi bez POPULIZMA. Budi humana i dokaži da slike držiš samo 24 sata - napisao je Haljevac na svom Facebook profilu.

  • Status Haljevca

    Status Haljevca

    Foto: Facebook


Također, Haljevac je komentirao izjave Ćudić od prije dva dana kada je zastupnica pred sjednicu Predstavničkog doma Parlamenta FBiH obznanila javnosti fotografije vezane djece.

- Dragi Bog neka pomogne u razotkrivanju lopovsko-kriminalne hobotnice u Zavodu Pazarić i ovih monstruma koji su slikali i vezivali ovu djecu, ovo Sabinu molim da koliko danas policiji da svoj telefon na vještačenje i razotkrijemo više ološe u našem okruženju... GARANTUJEM DA 90 POSTO RADNIKA ZAVODA PAZARIĆ DAJE ZADNJI ATOM SNAGE ZA OVU DJECU I ŽIVE SA NJIMA U JAKO TEŠKIM UVJETIMA, SAD NEKA SABLJA KRENE JER DOLAZI HLADNA ZIMA OVOJ DJECI... BEZ POPULIZMA, LJUDI, SAMO POMOZITE... - napisao je Haljevac.

  • Status Haljevca

    Status Haljevca

    Foto: Facebook


NA VRH

Komentari

Podijeli članak na