BEOGRAD

Milorad Dodik zapjevao s Miroslavom Ilićem

Predsjednik je poznat kao ljubitelj dobre pjesme, naveli iz SNSD-a

Milorad Dodik i Miroslav Ilić. SNSD

Piše: S.D.

11.12.2019

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) objavio je na svom Twitter nalogu fotografije Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a, s koncerta Miroslava Ilića, održanog sinoć u beogradskom Sava centru. 

Pod naslovom "Predsjednik na koncertu kod svog prijatelja Miroslava Ilića" objavljen je i sljedeći tekst: 

Predsjednik je poznat kao ljubitelj dobre pjesme i svoje slobodno vrijeme ponekad provodi na koncertima u društvu prijatelja, a ovaj put je i kratko zapjevao s jednim od svojih omiljenih pjevača - naveli su iz SNSD-a. 



Milorad Dodik sinoć na koncertu Miroslava Ilića. SNSD

Inače, ranije danas iz Kabineta člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika saopćeno je da on nije bio ni ispred ni u hotelu "Kraun Plaza" u Beogradu u vrijeme kada je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića i nikakvo dovođenje u vezu s njegovom navodnom ugroženošću s ovim napadom nije tačno.

U vrijeme napada srpski član Predsjedništva BiH bio je u Sava centru na koncertu Miroslava Ilića i priče o njegovoj navodnoj ugroženosti nisu istinite. Apsolutno nije tačno da je na bilo koji način bila ugrožena njegova sigurnost - istakli su u Kabinetu člana Predsjedništva BiH. 

Pojedini mediji sinoć su objavili da se Dodik nalazio u hotelu ispred kog je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.