BANJA LUKA

Nenad Nešić izabran za v.d. predsjednika DNS-a, Banjac generalni sekretar

Nakon vanredne sjednice DNS-a. RTRS

Srna

24.12.2019

U Banjoj Luci je kasno večeras završena vanredna sjednica Predsjedništva DNS-a na kojoj je za vršioca dužnosti izabran dosadašnji potpredsjednik ove partije Nenad Nešić, dok je za njegovog zamjenika izabran Milan Radović.

Poziciju generalnog sekretara DNS-a obavljat će Darko Banjac, inače Šef Kluba poslanika ove partije u NSRS. Izabrani su jednoglasnim odlukama unutarstranačkih organa.

Vršioci dužnosti ove stranke istakli su da su opredjeljeni za stranačko jedinstvo, kao i to da će rad DNS-a zasnivati na ranije dogovorenim ciljevima i principima.

Novoimenovani vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić zahvalio je prethodnom predsjedniku Marku Paviću što se ovu partiju doveo na nivo na kojem se danas nalazi.

- Nadam se da će Marko Pavić i Dragutin Rodić ostati i dalje članovi stranke. Zahvaljujem se svima koji su me izabrali i nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje. Očekujem da ćemo sačuvati DNS, kvalitetno se pripremiti za predstojeće lokalne izbore 2020. godine i da neće biti napuštanja stranke - rekao je Nešić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.