PARLAMENT FBIH

Zaimović sazvao sjednicu Zastupničkog doma o stanju u KCUS-u

Nakon završetka tematske sjednice bit će održana 10. redovna sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, za koju će naknadno biti dostavljen poziv s prijedlogom dnevnog reda

Predstavnički dom Parlamenta FBiH. Avaz

Piše: S. D. / Avaz.ba

2.1.2020

Predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH Mirsad Zaimović (SDA) sazvao je za kraj januara tematsku sjednicu na kojoj će biti razmatrana tačka pod nazivom "Stanje u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) s posebnim osvrtom na uvjete liječenja pacijenata te odlazak velikog broja ljekara specijalista".

- Sazivam tematsku sjednicu Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH, koja će biti održana u utorak, 28. januara 2020. godine, u 11 sati - piše u Zaimovićevom pozivu federalnim zastupnicima.

Na dnevnom redu nalaze se dvije tačke: stanje u oblasti zdravstva s prijedlogom mjera i stanje u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu s posebnim osvrtom na uvjete liječenja pacijenata te odlazak velikog broja ljekara specijalista.

Nakon završetka tematske sjednice bit će održana 10. redovna sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, za koju će naknadno biti dostavljen poziv s prijedlogom dnevnog reda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.