VRIJEME

I narednih dana toplo, ali kišovito vrijeme

Vjetar umjerene jačine južnog smjera

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu do 13 stupeni. Ilustracija

Avaz.ba

27.1.2020

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Kiša se najprije očekuje na području Hercegovine i zapadne Bosne. Krajem dana, padavine se očekuju i u ostalim djelovima. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu do 13 stupeni.

U Srijedu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, ponegdje u centralnim djelovima i na jugu može pasti i malo kiše. Na planinama i malo snijega. Vjetar, slab do umjeren, a u Krajini na momete i pojačan južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 5, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu do 13 stupnjeva.

Malo do umjereno oblačno vrijeme bit će u četvrtak. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 9, na jugu do 12 stepeni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.