NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Novi Dodikov pucanj u prazno

Sretni Žepčak osvojio na lotu milion maraka, a još niko ne zna ko je dobitnik

Piše: Avaz.ba

18.2.2020

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 18.02.2020.. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi sve s Narodne skupštine RS, gdje su razmatrani zaključci koje je skoro nemoguće provesti. Jedini plod višesatnog zasjedanja u Banjoj Luci može se smatrati kao novi Dodikov pucanj iz plašljivca.

Pročitajte i reakcije člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića, ministra sigurnosti i predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića, poslanika u NSRS Edina Ramića te visokog predstavnika u BiH Valentina Incka (Inzko).

Komentar dana pisao je novinar Fahir Karalić, a naslov je "Tri srpske borbe".

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić govorio je o migrantskoj krizi u našoj zemlji, a, između ostalog, rekao je i da blizu 100.000 ljudi čeka u Grčkoj da preko BiH krene ka Hrvatskoj.

Pročitajte i šta je Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, rekao u intervjuu za "Dnevni avaz".

Ličnost dana je Advan Begović.

Na stranama Globusa donosimo sve o 12. godišnjici proglašenja nezavisnosti Kosova te izjavama premijera Albina Kurtija da će služenje vojnog roka biti obavezno.

Donosimo vam sve i o obustavljenoj isplati za 2.379 penzionera koji žive u inozemstvu.

Pročitajte i šta je predsjednik SABNOR-a Sead Đulić rekao nakon napada na povorku u Mostaru tokom obilježavanja oslobođenja Mostara od fašizma na Partizanskom spomen-groblju i prilazima ovom nacionalnom spomeniku BiH.

Sretni Žepčak osvojio na lotu milion maraka, a još niko ne zna ko je dobitnik.

Saznajte i koliko je BiH uvezla voća i povrća prošle godine.

Pročitajte sve o kompliciranoj istrazi nakon smrti maloljetnice u Zagrebu. Osim toga, na stranama Crne hronike pročitajte i kako Tužilaštvo Distrikta Brčko BiH privodi kraju mučnu istragu o zvjerskom ubistvu Edina Zejćirovića.

Ekipa Jet-seta donosi informaciju da legendarni glumac Mustafa Nadarević boravi u Sarajevu te kako mu se bolest povlači.

Asmir Begović, koji je od polovine januara član velikog Milana, ekskluzivno je govorio na naš list. Saznajte šta je sve rekao o sadašnjem i bivšem selektoru reprezentacije BiH, činjenici da dijeli svlačionicu sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali i životu u italijanskom gradu.

Pročitajte i brojne druge zanimljive informacije iz svijeta sporta.

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza" donosimo i redovni prilog "Automarket".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.