NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Turska odluka šokirala Evropu

Za naš list analitičari su govorili o najnovijim uvredama Milorada Dodika

Avaz.ba
29.02.2020 06:49
  • Naslovna strana današnjeg "Dnevnog avaza"
    Naslovna strana današnjeg "Dnevnog avaza" Foto: Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi sve o odluci Turske koja je šokirala Evropsku uniju i Balkan. Situacija će biti kataklizmična, a BiH neće moći prihvatiti više stotina hiljada migranata, kazao je jučer ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić. Njegovu i reakcije drugih zvaničnika iz BiH pročitajte u današnjem "Avazu".

Tužilaštvo BiH u narednim danima trebalo bi podići optužnicu protiv sedmero bh. ISIL-ovaca, a više o ovome pročitajte u našem listu.

Nakon što je zvanična Priština najavila ukidanje taksi, donosimo i reakcije - hoće li bh. izvoznicima trebati godine da se vrate na tržište Kosova?

Danas se obilježava Međunarodni dan rijetkih bolesti, a pročitajte s kojim problemima se ovi pacijenti nose u BiH.

Za naš list, analitičari su govorili o najnovijim uvredama Milorada Dodika.

Na stranama Crne hronike pročitajte torture koju je prošao biznismen iz Njujorka u Policijskoj stanici u Bugojnu. Najavio je podnošenje krivičnih prijava protiv policajaca koji su ga pretukli.

Amar Osim, jedan od najzanimljivijih sagovornika u svijetu sporta, za naš list otvoreno govorio o sebi, jutarnjim navikama, knjigama koje čita, šta bi bio da nije trener... Jedno od zanimljivijih odgovora dao je na pitanje šta bi prije izabrao - psa ili djevojku, a šta je izabrao možete pročitati u današnjem "Avazu".

U današnjem "Avazu" pročitajte i naš redovni prilog "Sedmica".

NA VRH