NAJAVA

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Stižu testeri

Razgovarali smo sa imunologom Jasenkom Karamehićem

Piše: Avaz.ba

28.3.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza" za 28.03.2020.. Avaz

U današnjem printanom izdanju najtiražnijeg dnevnog lista u BiH "Dnevnog avaza" čitajte: "Stižu testeri". Opasna zaraza i dalje odnosi živote i u našoj zemlji. U našu zemlju pristiže veliki broj testera. 

Čitajte kako je jučer u Kantonalnoj bolnici Zenica zabilježen svečani trenutak i to kada je otpušteno troje pacijenata koje je bilo inficirano koronavirusom. 

Pročitajte komentar dana.

Razgovarali smo sa imunologom Jasenkom Karamehićem. Pročitajte šta jedan od najeminentnijih imunologa i stručnjaka u BiH kaže o pandemiji koronavirusa. 

Pročitajte poruke Reisu-l-uleme Islamske zajednice u BiH Huseina Kavazovića na jučerašnjoj hutbi u Begovoj džamiji.

Veliki broj državljana BiH koji planiraju povratak u domovinu a boravi u Australiji, danima unazad dobiva samo poruke aviokompanija da su letovi otkazani. Saznajte šta o tome misli Mirza Hajrić, ambasador BiH. 

Pročitajte zbog čega su frizeri, hotelijeri i ugostiteljski radnici na udaru zbog pandemije te kakve su moguće posljedice. 

Na stranama Globusa pročitajte sve detalje dramatične situacije u Italiji. Stručnjaci navode da je jučer u Italiji zabilježen najgori dan od početka pandemije. 

Saznajte kako studenti iz Tuzle doprinose borbi s pandemijom. 

Donosimo sve detalje međunarodne potjernice za prevarantom koji se predstavlja Boris Duvnjak. 

Za stranama jet-seta čitajte ko je donirao milione u periodu koronavirusa. 

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam i brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.