NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Osumnjičeni Hodžić i Solak

Čitajte i šta je za „Avaz“ kazao rezidentni predstavnik MMF-a u BiH Endrju Džuel i zašto je poručio da bh. političari se ne mogu držati date riječi

Piše: Avaz.ba

22.5.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza" za 22.5.2020.. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi priču da Tužilaštvo BiH radi na predmetu kako su hiljade Iračana u Ambasadi BiH dobile lažne vize. 

Pročitajte i detalje naredbe o provođenju istrage u aferi „Respiratori“.

Donosimo i detalje sjednice Vijeća ministara BiH, a pročitajte i zašto je predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija poručio da Centralna banka može isplatiti novac MMF-a. Pročitajte i šta je ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić kazao o izjavi člana Predsjedništva BiH o prisluškivanju.

Pročitajte komentar dana koji piše Fahir Karalić.

Čitajte i šta je za „Avaz“ kazao rezidentni predstavnik MMF-a u BiH Endrju Džuel i zašto je poručio da bh. političari se ne mogu držati date riječi.

Naša današnja ličnost dana je Safet Zec, velikan s dušom.

Saznajemo i kako je dekan Elektortehničkog fakulteta u Sarajevu sam sebi dao 451.805 maraka.

Naši reporteri istražili su i zašto migranti nekontrolirano napuštaju kampove.

Na stranama Globusa pročitajte zašto medicinski radnici izlaze na proteste.

Novinari Crne hronike bili su na licu mjesta u sarajevskom naselju Osjek, gdje je radnika ubila struja. Pročitajte i detalje suđenja za likvidaciju vlasnika „Sector securityja“ Slaviše Krunića.

Na stranama Jet seta donosimo razgovor s direktorom „Grand produkcije“ Sašom Popovićem, koji je za „Avaz“ kazao da su „Zvezde Granda“ učinile više na zbližavanju ljudi nego političari.

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam i brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta. A pročitajte i razgovor s Darkom Todorovićem iz Kila.

U današnjem printanom izdanju donosimo i najkompletniji sedmični TV i satelitski program „tv extra“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.