NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: SAD: Konaković je veličao naciste!

Samo u "Dnevnom avazu" čitajte kako je Fahrudin Solak, suspendirani direktor FUCZ-a i jedan od aktera afere "Respiratori" skinuo videonadzor, ko mu je pomagao

Piše: Avaz.ba

14.6.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

„Dnevni avaz“ najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi veliku priču o izvještaju State Departmenta koji definitivno ne ostavlja prostor za dileme: Konaković je veličao naciste! 

Objavljujemo i podatke iz presude osramoćenom državnom tužiocu Boži Mihajloviću. Samo iz jednog predmeta nestalo je 106.540 KM. 

Samo u "Dnevnom avazu" čitajte kako je Fahrudin Solak, suspendirani direktor FUCZ-a i jedan od aktera afere "Respiratori" skinuo videonadzor, ko mu je pomagao? 

Komentar dana pisala je dugogodišnja novinarka i iskusno pero Almasa Hadžić. 

Ne propustite pročitati i zašto je ličnost dana Emir Suljagić. 

Na stranama rubrike globus objavljujemo kako bi ubica Georgea Floyda, bivši policajac Derek Chauvin mogao dobiti milion dolara?!

Za "Dnevni avaz" govori Šukrija Zvizdić, ugledni virusolog. Do kad će ostati koronavirus, kakva je epidemiološka situacija, iz prve ruke u današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza". Ne propustite. 

Šta je otkrio Ured za reviziju institucija BiH? Kako su pojedine državne agencije zapošljavale bez konkursa pa čak i penzionere? Ovu šokantnu priču donosi naš novinar Erdin Halimić. 

Za naš list govorila je Nadija Bandić, pomoćnica federalnog ministra za obrazovanje. 

Na stranama rubrike sarajevki kanton ne propustite priče iz prošlosti. Kako su se u stari vakat prenosile informacije? 

Nažalost, crnu hroniku je obilježila smrt dvojice vozača na putu Sarajevo - Konjic u mjestu Vukovići kod Hadžića. Naši reporteri bili su na licu mjesta a svjedoče da je bilo veoma potresno kada su prijatelji Elmedina Heće, bivšeg džudo reprezentativca BiH, stigli na lice mjesta. Donosimo i detalje potvrđene presude za ubistvo zeta u Visokom. 

Za "Dnevni avaz" je govorio i Nedim Babović, osnivač i gitarista "Bombaj štampe". 

Strane sportske rubrike rezervirane su za temu kočiko su trošili nogometni premijeligaši u BiH. Šta je to čudno u Zvijezdi 09 i Tuzla CItyu? 

Također, ne propustite još mnogo kvalitetnih informacija, izjava, relevantnih sagovornika. 

Vaš primjerak "Dnevnog avaza" možete kupiti na prodajnim mjestima u svakom kutku Bosne i Hercegovine. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.