VREMENSKA PROGNOZA

Danas sunčano, temperature na jugu do 30 stepeni

Nakon svježije noći i ugodnijeg jutra, u poslijepodnevnim satima će se kod osjetljivih osoba pojačati tegobe vezane uz njihove bolesti

Posvetiti pažnju zaštiti od UV zračenja. Arhiv

Avaz.ba

8.7.2020

U BiH se danas očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 8 do 15, na jugu do 19, a najviša dnevna od 20 do 26, na jugu do 30 stepeni, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Nakon svježije noći i ugodnijeg jutra, u poslijepodnevnim satima će se kod osjetljivih osoba pojačati tegobe vezane uz njihove bolesti. Moguće su slabije izražene meteopatske reakcije poput glavobolje, malaksalosti, nervoze. Poželjno je laganije se odjenuti, posvetiti pažnju zaštiti od UV zračenja i ne izlagati se jačim naporima u toplijem dijelu dana.


I narednih dana toplo. Arhiv

Sutra sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 10 do 15, na jugu do 19, a najviša dnevna od 25 do 30, na jugu do 33 stepena.


I u petak se prognozira sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura od 12 do 19, na jugu do 22, a najviša dnevna od 26 do 32, na jugu do 35 stepeni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.