NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: BiH mora krenuti u bitku za vakcinu

Pročitajte koja je poruka Gorana Čerkeza zbog nepoštivanja epidemioloških mjera. Hoće li morati u zatvor oni koji ne nose maske?!

Piše: Avaz.ba

4.8.2020

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte sve o tome hoće li i kada bh. institucije rezervisati doze vakcina za borbu protiv koronavirusa.

Šta o tome kažu bh. stručnjaci,  a šta nadležne institucije. Hoćemo li zakazati u borbi protiv pandemije i ko je nadležan da hitno reagira.

Šta je rekao o tome Fahrudin Radončić, bivši predsjednik Koordinacionog tijela za zaštitu i spašavanje BiH i ministar sigurnosti.

Pročitajte koja je poruka Gorana Čerkeza zbog nepoštivanje epidemioloških mjera. Hoće li morati u zatvor oni koji ne nose maske?!

Komentar dana napisao je novinar Miralem Aščić.

Saznajte ko su kandidati za gradonačelnike i načelnike na Lokalnim izborima zakazanim za 15. novembar, ali i hoće li žalba na izbor firme za štampanje glasačkih  listića odgoditi njihovo održavanje.

Donosimo dobre vijesti. Kada će doći do povećanje penzija i za koliki iznos, šta o tome kaže Vesko Drljača, dopremijer FBiH i ministar rada i socijalne politike.

Na stranaka Globusa saznajte kako se TikTok našao u centru sukoba Kine i SAD.

Pročitajte i ispovijest Zikreta Kantarevića iz Glinice kojeg su napali i pretukli migranti.

Novinari Crne hronike donose detalje nesreće u Sanskom Mostu. Kako su se utopili u Sani sin i brat Bilala Bosnića, osuđenika za vrbovanje mladića za sirijsko ratište. Šta o svemu kažu policija i kako je tuga u crno zavila Bužim.

Klanjana je i  dženaza poginulim sestrama Adžić iz Tešnja koje su stradale u slijetanju automobila prekjučer nakon što su se vraćale iz lokalne prodavnice.

Halid Muslimović otvoreno o vremenu korone za „Avaz“: Ko je uzimao hiljade maraka za vikend, a sada kuka?

Čitajte na stranama Sporta sve o novom podvigu Jusufa Nurkića, ali i o odigranom prvom kolu Premijer lige BiH u nogometu. Ko je prvi na tabeli, ko je dao najviše golova, a ko na startu podbacio. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.