NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Dogovorena koalicija za Mostar

Donosimo i priču o gatari iz Srbije koja je prevarila Teslićanku i tokom vračanja joj uzela 10.000 KM kako bi joj, navodno, seansom spasila dijete

Piše: Avaz.ba

22.8.2020

Naslovna strana današnjeg izdanja "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Dogovorena koalicija za Mostar.

Mostarski ogranci SDA, SBB, DF-a, SBiH i BPS usaglasili su jučer zajedničku platformu za nastup na predstojećim lokalnim izborima.

Ličnost dana je kosovsko njemački-reditelj Visar Morina, dobitnik nagrade "Srce Sarajeva" za najbolji film 26. Sarajevo Film Festivala.

Ministri obrazovanja na jučerašnjem sastanku u Konjicu donijeli su odluku da neće biti odgode početka školske godine u Federaciji BiH.

- Nema novca koji će nam dati da nam sruše kuće, po cijenu života - poručili su Bošnjaci iz Kozarca koji se protive prolasku trase autoputa Banja Luka - Prijedor kroz povratnička imanja.

Komentar dana "Sijelo u Beogradu" pisala je Almasa Hadžić.

Hoće li Vučić upasti u opasne Dodikove separatističke igre? - pročitajte u današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza".

Donosimo i priču o gatari iz Srbije koja je prevarila Teslićanku i tokom vračanja joj uzela 10.000 KM kako bi joj, navodno, seansom spasila dijete.

Na stranama Mozaika pročitajte o muralima velikana sedme umjetnosti koji krase fasade zgrada u Trebinju.

Za politički prilog "Sedmica", najtiražnijeg bh. dnevnika, pisao je Mateuš Moravjecki, predsjednik vlade Republike Poljske.

Na stranama Sporta saznajte zašto je zaškripala Željina lokomotiva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.