PREDSJEDNIK SBB-A

Radončić: Lopovluk će se nastaviti

Žalosna potvrda onoga što je SBB stalno tvrdio da je na sceni brutalna izborna krađa i udružena zločinačka organizacija, čiji je cilj falsificiranje izborne volje građana, kaže Radončić

Avaz.ba

Fahrudin Radončić

Foto: Avaz


Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB), na svom Instagram profilu objavio je status koji prenosimo u cjelosti.

- Policijska akcija u Krajini zbog izbornih malverzacija i krađa 2018. godine, otkriva detalje kako se to radilo na terenu.

Žalosna potvrda onoga što je SBB stalno tvrdio da je na sceni brutalna izborna krađa i udružena zločinačka organizacija, čiji je cilj falsificiranje izborne volje građana.

Ovo je za mene mala satisfakcija, a velika bruka za lopuže uglavljene u predsjedničkim foteljama. Što je najgore, isto nas očekuje i na lokalnim izborima. Sa političkim CIK-om, stranačkim biračkim odborima, falsificiranim i doštampavanim glasačkim listićima, izostankom elektronske evidencije i indolentnim strancima, otkriveni izborni kriminal u Krajini će biti samo kap u moru višedecenijske prakse otimanja demokratskog prava da građani iskažu svoju volju.

Nakon svega, ako se sve ponovi, ta će se volja morati pokazati i na drugačiji način – stoji u objavi Radončića.

Opis: Fahrudin Radončić

Instagram

NA VRH

Podijeli članak na