PREDSJEDNIK SBB-A

Radončić: Lopovluk će se nastaviti

Žalosna potvrda onoga što je SBB stalno tvrdio da je na sceni brutalna izborna krađa i udružena zločinačka organizacija, čiji je cilj falsificiranje izborne volje građana, kaže Radončić

Fahrudin Radončić. Avaz

Avaz.ba

16.9.2020

Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB), na svom Instagram profilu objavio je status koji prenosimo u cjelosti.

- Policijska akcija u Krajini zbog izbornih malverzacija i krađa 2018. godine, otkriva detalje kako se to radilo na terenu.

Žalosna potvrda onoga što je SBB stalno tvrdio da je na sceni brutalna izborna krađa i udružena zločinačka organizacija, čiji je cilj falsificiranje izborne volje građana.

Ovo je za mene mala satisfakcija, a velika bruka za lopuže uglavljene u predsjedničkim foteljama. Što je najgore, isto nas očekuje i na lokalnim izborima. Sa političkim CIK-om, stranačkim biračkim odborima, falsificiranim i doštampavanim glasačkim listićima, izostankom elektronske evidencije i indolentnim strancima, otkriveni izborni kriminal u Krajini će biti samo kap u moru višedecenijske prakse otimanja demokratskog prava da građani iskažu svoju volju.

Nakon svega, ako se sve ponovi, ta će se volja morati pokazati i na drugačiji način – stoji u objavi Radončića.


View this post on Instagram

LOPOVLUK ĆE SE NASTAVITI: Policijska akcija u Krajini zbog izbornih malverzacija i krađa 2018. godine, otkriva detalje kako se to radilo na terenu. Žalosna potvrda onoga što je SBB stalno tvrdio da je na sceni brutalna izborna krađa i udružena zločinačka organizacija, čiji je cilj falsificiranje izborne volje građana. Ovo je za mene mala satisfakcija, a velika bruka za lopuže uglavljene u predsjedničkim foteljama. Što je najgore, isto nas očekuje i na lokalnim izborima. Sa političkim CIK-om, stranačkim biračkim odborima, falsificiranim i doštampavanim glasačkim listićima, izostankom elektronske evidencije i indolentnim strancima, otkriveni izborni kriminal u Krajini će biti samo kap u moru višedecenijske prakse otimanja demokratskog prava da građani iskažu svoju volju. Nakon svega, ako se sve ponovi, ta će se volja morati pokazati i na drugačiji način.

A post shared by Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.