POTPREDSJEDNICA SNSD-A

Oglasila se i Željka Cvijanović povodom odluke DNS-a

Mi uvijek promovišemo priču da treba da imamo stabilnu, široku, veliku koaliciju

N. Aj.

Cvijanović: Moramo u partnerstvu da radimo

Foto: Arhiv


Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, povodom koalicinog djelovanja sa DNS-om, izjavila je da je na svakoj stranci da na svojim organima odluči kakav će imati stav.

Mogu da govorim u ime SNSD-a i reći ću da mi uvijek promovišemo priču da treba da imamo stabilnu, široku, veliku koaliciju. U krajnjem slučaju, to smo i radili u prethodnom periodu "dijeleći" mnoge važne pozicije ljudima iz koalicionih partija da bismo razumjeli da moramo u partnerstvu da radimo - rekla je Cvijanović novinarima u modričkom naselju Dobor. 

Naglasila je da to kako će ko odlučivati su definitivno stvari koje pripadaju svakoj političkoj partiji ponaosob. 

- Očekujem, ako ste "unutra", onda morate biti iskreni, jer morate imati takav odnos i to je nešto što želimo da vidimo u toj našoj koaliciji - kazala je Cvijanović.

Dodala je da je, što se tiče SNSD-a, dobrodošao svako ko želi da razvija RS, da pruži doprinos onome što rade u političkom i ekonomskom smislu.

Razvijajući RS, ono što očekujemo kao najveća i najvažnija politička partija jeste dobre odnose, iskren pristup svih. Kad smo već na zajedničkom putu borbe, onda treba da se oslobodimo određenih ličnih pristupa i ponašamo kao ozbiljne politike - istakla je Cvijanović.

Više o temi Željka Cvijanović

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na