PLATFORMA ZA PROGRES

U Starom Gradu upriličena kafa sa predsjednikom Mirsadom Hadžikadićem

Kandidati su, kako je rečeno, odlučni i spremni da daju svoj maksimum kako bi Stari Grad postao mjesto za bolji život svih građana

G. M. / Fena

Hadžikadić predvodi stranku

Foto: Arhiv


Sinoć je u Starom Gradu upriličena šetnja i kafa sa predsjednikom Mirsadom Hadžikadićem kojoj su prisutvovali kandidati Platforme za progres za Općinsko vijeće Stari Grad, kandidat za načelnika Općine Stari Grad Nejira Sarajlić i građani Starog Grada.

Građani i kandidati su u razgovoru sa predsjednikom razmijenjivali ideje oko aktivnosti koje nas očekuju u narednom periodu kao i o programu Platforme za progres. Nosilac kandidatske liste je mlada iskra Ajdin Holjan.

Kandidati su, kako je rečeno, odlučni i spremni da daju svoj maksimum kako bi Stari Grad postao mjesto za bolji život svih građana.

- Do nas je da li će Stari Grad postati digitalni centar Sarajeva i regionalni centar turizma. Ja sam spremna da pokažem svoje sposobnosti i da budem motivacija svima koji žele dobro ovoj državi i općini, a nisu spremni da naprave prvi korak - kazala je Nejira Sarajlić, kandidat za načelnika Općine Stari Grad Sarajevo.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na