LIDER SNSD-A

Dodik: Obustaviti glasanje poštom, CIK je već imao sumnjive poteze

Koronavirus onemogućava nas da u punom zamahu radimo i moramo voditi računa da korona zaustavlja i ekonomiju, rekao Dodik tokom posjete Modriči

Dodik: Važan projekat je izgradnja Koridora 5C. Arhiv

A. J. / Srna

24.10.2020

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik uvjeren je u veliku pobjedu u Modriči na lokalnim izborima 15. novembra i da će se nastaviti realizacija važnih projekata na tom prostoru, poput izgradnje Koridora 5C.


- Važan projekat je izgradnja Koridora 5C koji je integralni projekat povezivanja Banjaluke i Bijeljine sa autoputem, a značajno je za Modriču da će na ovom prostoru biti petlja, koja će omogućiti razvoj privrede u opštini - rekao je Dodik, koji je danas u Modriči dao podršku kandidatima SNSD-a u ovoj opštini.


On je istakao da Modriča zaslužuju podršku koja će sa novim rukovodstvom i novim načelnikom biti intenzivnija poslije 15. novembra.


Dodik je podsjetio da je SNSD zbog koronavirusa odlučio da otkaže javne skupove i da pređe na individualnu kampanju, uz obraćanje medijima.


- Koronavirus onemogućava nas da u punom zamahu radimo i moramo voditi računa da korona zaustavlja i ekonomiju, dobre planove, ali isto tako nema i neće biti razloga da zbog korone stanemo - rekao je Dodik.


Dodik smatra da bi trebalo obustaviti glasanje putem pošte i da je prevara koja se priprema glasanjem na taj način sada daleko štetnija za izborni proces.


Dodik je istakao da SNSD ima najveću štetu od toga.


On je dodao da je Centralna izborna komisija već imala sumnjive poteze, poput pokušaja zabrane učešća Ujedinjenoj Srpskoj na lokalnim izborima,  


- Nakon što je utvrđeno da to nije u skladu sa Ustavom i zakonom za to bi neko trebalo da odgovara, ako ima imalo države. Ali BiH je pogrešna zemlja, pa samim tim i CIK, a i izborni proces je pogrešan - rekao je Dodik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.