OPREZ ZBOG PANDEMIJE

SNSD od danas privremeno obustavio predizborne skupove

Težište kampanje u toku perioda važenja ove odluke prebaciće se na digitalnu kampanju, navode iz SNSD-a

A. J. / Srna

Rajčević: Detaljne instrukcije

Foto: Arhiv


Od danas je na snazi odluka Izvršnog komiteta Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) o obustavljanju promotivnih aktivnosti i skupova ove partije u okviru kampanje "Okupljanje za Srpsku" za predstojeće lokalne izbore zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj i BiH.

Obustava je stupila na snagu u 7 sati i trajaće do 2. novembra, kada će Izvršni komitet ponovo razmotriti aktuelnu epidemiološku situaciju i donijeti odluku o daljim mjerama, saopšteno je iz Glavnog izbornog štaba SNSD-a.

Glavni izborni štab SNSD poziva i obavezuje sve kandidate i opštinske/gradske izborne štabove da striktno poštuju zabranu javnih okupljanja, mitinga i tribina.

- Težište kampanje u toku perioda važenja ove odluke prebaciće se na digitalnu kampanju, kao i na lični kontakt sa biračima ostvaren kroz veći broj kontakata u malim grupama striktno vodeći računa o epidemiološkim mjerama - pojašnjava se u saopćenju.

Kandidati i opštinski/gradski izborni štabovi dobiće od Glavnog izbornog štaba detaljne instrukcije o načinu vođenja kampanje tokom perioda važenja odluke Izvršnog komiteta, navodi se u saopćenju koji je potpisao predsjednik Glavnog izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević.

Više o temi Izbori 2020

POTPREDSJEDNIK SNSD-A
Špirić: Okupljanje oko SNSD-a očuvaće RS

Više o:

Izbori 2020 SNSD
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na