PORUKA PODRŠKE

Vojin Mijatović dobio podršku od grčkog diplomate Gocidisa

Vojin je dobar prijatelj, otac, suprug, sin, profesionalac i čovjek, stoji u poruci Koste Gocidisa

Vojin Mijatović. Agencije

A. Ka.

11.11.2020

Doskorašnji predsjednik Skupštine grčkog grada Aleksandrupolisa Kosta Gocidis podržao je potpredsjednika SDP BiH Vojina Mijatovića i kandidata za Skupštinu grada Banja Luka, saopćeno je na zvaničnoj web stranici SDP-a.

- Zovem se Kosta Gocidis, grčki sam advokat i ekonomista. Živim u lijepom gradu od 80.000 stanovnika nazvan “Aleksandrupolis”, na primorju sjevernoistočne Grčke. Služio sam moju općinu kao predsjednik skupštine općine od 2014. do 2019. godine. Oženjen sam i imam sina od 14 godina. Sa Vojinom Mijatovićem se znam preko 20 godina, od kad sam radio u grčkoj Ambasadi u Beogradu. Vojin je dobar prijatelj, otac, suprug, sin, profesionalac i čovjek. Samo takvi političari trebaju nama i budućnosti, inače našoj deci. Ja ga cijenim beskrajno i u njega vjerujem neograničeno, jer ga dobro poznajem. Ja u njemu vidim moć i nadu. On ima moj glas - stoji u poruci podrške. 

Mijatović je dobio podršku i od poznate ljevičarke Aleksandre Jerkov, nekadašnje potpredsjednice Demokratske stranke, nekadašnje predsjednice Skupštine grada Novi Sad i nekadašnje poslanice u Skupštini Srbije, poznate po svojoj hrabrosti i zahtjevu da se Vojislav Šešelj izbaci iz Skupštine Srbije.

- Nazvati stvari pravim imenom u današnje vrijeme je hrabrost, ali i obaveza svih onih koji se politikom bave zbog društva u cijelini, a ne zbog svog interesa. Zato podržavam tvoj angažman. Sretno u kampanji i na izborima - poručila je Jerkov Mijatoviću.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.