NOVOGODIŠNJI DVOBROJ

Za "Dnevni avaz" ekskluzivno govori Edin Džeko

Pronađite i svoj primjerak kalendara za 2021. godinu

Edin Džeko ekskluzivno govorio za "Dnevni avaz". Arhiv

Piše: Avaz.ba

30.12.2020

"Dnevni avaz", najtiražniji dnevni list u BiH, u novogodišnjem dvobroju, koji je od sutra u prodaji, donosi vam niz ekskluzivnih sadržaja.

Na više od 100 strana redakcija "Dnevnog avaza" za svoje čitaoce pripremila je sve bitne vijesti iz naše države, regiona i svijeta.

Edin Džeko, kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji se rijetko oglašava u javnosti, a još rjeđe daje intervjue, ekskluzivno je govorio za naš list.

Također, u novogodišnjem broju "Dnevni avaz" donosi sve detalje u vezi sa potvrđenom optužnicom u aferi "Respiratori", analizu budućih političkih kretanja te zanimljiv intervju s predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Zoranom Tegeltijom. 

Za "Avaz" govori i Jasmin Mahmuzić, direktor Agencije za bankarstvo FBiH.

Tu su i dva specijalna priloga, "RTV Extra" te prilog posvećen najvažnijim događajima u godini na izmaku.

U "RTV Extri" donosimo ekskluzivni intervju s bh. muzičkom zvijezdom Harijem Varešanovićem koji govori o novom projektu, a saznajte i ko je izabran za "Avazovu" stranu i domaću ličnost godine.

Pronađite i svoj primjerak kalendara za 2021. godinu  sa najuspješnijom reprezentativnom selekcijom košarkaša koji su se plasirali na Evropsko prvenstvo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.