NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Opasno je što se BiH otvorila

Armin Kržalić, Šuhret Fazlić i Marin Bago upozoravaju: Na migrantskoj krizi se vide sve nesavršenosti države BiH, ministarstvo sigurnosti bez odgovora

Piše: D. H.

1.2.2021

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Naučnik Ivica Đikić upozorava: Opasno je što se BiH otvorila.

Armin Kržalić, Šuhret Fazlić i Marin Bago upozoravaju: Na migrantskoj krizi se vide sve nesavršenosti države BiH, ministarstvo sigurnosti bez odgovora.

Privremena komisija utvrdila rang-liste: Ko će biti novi članovi Nezavisnog odbora i odbora za žalbe građana. Za predsjednika Nzeavisnog odbora predložen Enes Obarlija, za prvog zamjenika Miše Čavar. 

Komentar dana "Dodikove ustaše" napisao je Danijal Hadžović.

Zabrinjavajući podaci: BiH s vakcinacijom kasni za svim zemljama u regionu, vlast ne mari za zdravlje građana.

Prema podacima američkog Univerziteta "Johns Hopkins" BiH je 7. država po smrtnosti u svijetu.

Ličnost dana je Nenad Marković, klub bh. trenera Gazijentep sinoć je pobijedio veliki Fenerbahče. Nakon igračke, Marković nastalvja s uspješnom trenerkom karijerom. 

Na stranicama "Globusa" čitajte. Nemiri širom Rusije, uhapšeno više od 3.800 demonstranata. Policija u Hrvatskoj objavila rezultate istrage stravičnog zločina nakon ubistva i samoubistva u Vodicama. Novi problemi za Trampa, napustilo ga petero advokata. U Hrvatskoj preminiuo Miroslav Tuđman, sin prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Potresna životna priča: Gluhonijema Ferida imena silovatelja odnijela je u mezar, kćerka Zemina, rođena iz incesta, ne da istini pod zemlju. 

Na stranicama Crne hronike čitajte: Tragičan epilog saobraćajne nesreće u Grabovici: Roditelji i nana poginuli, djeca teško povrijeđena. Avazaova patrola u Goraždu: Djevojka pobjegla od momka kod komšije u stan.

Danas u "Avazu" vam poklanjamo i revijalni prilog "Sport". Čitajte priču o ljubavi između osnivača Reddita Aleksisa Ohaniana i Serene Vilijams. Donosimo priču i o jedinom hokejaškom klubu za žene u BiH. Uspjeh koji je inspiracija mnogima - engleska zvijezda Džejmi Vardi.

Na stranicama Sporta čitajte: Otkriće "El Munda" šokiralo sve - Mesi je Barcelonu koštao vrtoglavih 555 miliona eura. Donosimo i vrijednosti igrača svih klubova u BiH pred zimski prelazni rok 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.