BH TELECOM

Okončana nagradna igra, Mersad Dedić dobio automobil!

Nagrada igra pod nazivom „Sretna Nova, uz auto iz snova!“ trajala je od polovine novembra prošle godine

Uručena nagrada sretnom dobitniku. BH Telecom

Piše: A. Ovčina

25.2.2021

Nagradna igra BH Telecoma pod nazivom „Sretna Nova, uz auto iz snova!“, koja je trajala od polovine novembra prošle godine, jučer je okončana. Učesnici su trebali potpisati ugovor na godinu ili dvije za fiksni ili mobilni telefon, Moju TV ili internet.

U Sarajevu, ispred poslovnice BH Telecoma, danas je proglašen najsretniji učesnik kome je generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman uručio ključeve automobila Renault Captur. To je Mersad Dedić iz Novog Travnika koji je došao s porodicom.


Svečano uručenje

Direktor Kahriman poželio je sreću i uspjeh dobitniku. U 2021. godini najavio je značajne investicije koje će doprinijeti povećanju korisničkog zadovoljstva, izgradnji pristupnih mreža i nastavit će raditi na unaprijeđenju ponude BH Telecoma.

- Jako sam zadovoljan i sretan, jer je BH Telecom upriličio svečano uručenje nagrade naše nagradne igre. Dojmilo me je uzbuđenje Dedića, koji je dobitnik glavne nagrade. Specifično je da je u nagradnoj igri učestvovalo više od 30 hiljada korisnika za glavnu nagradu – istakao je Kahriman.

Sretna porodica

Mersad Dedić se zahvalio BH Telecom-u i istakao kako je njihov korisnik dugi niz godina.

- Nisam očekivao da ću dobiti nagradu. Nisam vjerovao. Ovaj događaj planiram proslaviti u krugu porodice – kazao je Dedić.

Njegova supruga Elvira Dedić, također je veoma uzbuđeno reagirala.

- Bili smo iznenađeni pozivom, mislili smo da je šala. Bili smo presretni i veoma nam je drago. Ovo auto je iz snova!- rekla je Elvira Dedić.

Automobil Reno Captur - Avaz
Sretni dobitnik automobila - Avaz
Direktor BH Telecoma Sedin Kahriman - Avaz
Mersadova supruga i sin - Avaz
Mersad Dedić - Avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.